Cabinet Stomatologic

Reguli generale de respectat in contextul pandemiei covid-19

Protocol pentru vizita pacientului la cabinetul de stomatologie

Chestionar epidemiologic covid-19 (format pdf)

Ca urmare a pandemiei Covid-19, unele preturi au suferit modificari.

Va rugam sa consultati lista actualizata aici

Cabinet Stomatologic Sector 5

Calea 13 Septembrie 231

Servicii oferite:

✔ Protetica

protetica

Protetica insumeaza metodele si tehnicile de refacere a integritatii morfologice a arcadelor dentare cu coroane, punti si proteze mobile.

✔ Implant

implant dentar

Implantul dentar reprezinta o radacina artificiala care se insera, prin procedee chirurgicale, in profunzimea osului maxilar sau mandibular.

✔ Cariologie

cariologie

Cariologia se ocupa de prevenirea si tratamentul cariei dentare.Materialele de calitate si tehnicile corecte de utilizare nu lasa nimic la intamplare.

✔ Endodontie

endodontie

Aceasta intervine atunci cand caria dentara aprodus complicatii la nivelul pulpei dentare sau chiar asupra osului in care se afla dintele.

Cris Independental

Suntem o echipa de medici dentisti cu experienta profesionala solida.

Va oferim intreaga gama de servicii stomatologice de care aveti nevoie, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Acordam atentie totala calitatii materialelor, instrumentarului si aparaturii folosite si excludem orice compromis in ceea ce priveste sterilizarea instrumentarului si curatenia cabinetului.

Programari: 0744 342 506

cabinet stomatologic sector 5
cabinet stomatologic 13 septembrie

La Cabinetul nostru situat in Calea 13 Septembrie 231, Bl. V1, Sc. 1, prin felul in care intervenim asupra acestor variate și complexe probleme, reusim sa va redam increderea si siguranta si, odata cu ele, zambetul.

Acest detaliu atat de personal este si mijloc si scop si cauza si efect, transmite starea noastra de bine si magnetizeaza privirile, aducand cu el succesele mult dorite.

Intr-o lume mult prea exigenta in ceea ce priveste imaginea si, adesea, exagerat de selectiva, unul dintre aliatii nostri in dificilul drum spre reusita – indiferent ca vorbim despre viata personala sau cea profesionala – il constituie zambetul.

Acest mic si aparent simplu artificiu ar trebui sa fie la indemana oricui si, cu toate acestea, sunt multi cei care nu se pot bucura de efectele lui, din cauza diverselor afectiuni si anomalii dentare tratate superficial sau chiar ignorate complet de-a lungul timpului.