Servicii Stomatologie Generala

Servicii stomatologie generala

 

CARIOLOGIE

Cariologia se ocupa de prevenirea si tratamentul cariei dentare. Materialele de calitate si tehnicile corecte de utilizare nu lasa nimic la voia intamplarii.

PROFILAXIE SI ESTETICA DENTARA

Intr-o lume ideala, stomatologia s-ar ocupa doar de acest domeniu: prevenirea afectiunilor orale si asigurarea unui efect estetic fara cusur. Ne face placere sa acordam o atentie deosebita acestor deziderate extrem de importante

ENDODONTIE

Aceasta intervine atunci cand caria dentara aprodus complicatii la nivelul pulpei dentare sau chiar asupra osului in care se afla dintele. Intervenindu-se corect si cu un tratament de canal de calitate, reusim sa limitam si sa tratam efectele negative ale acestor complicatii

CHIRURGIE

In cabinetul nostru realizam toata paleta de manopere chirurgicale, de la extractii simple sau mai elaborate (alveolotomii, separare de radacini, dinti inclusi) pana la interventii mai ample, cum ar fi rezectia apicala, gingivo-alveolo-plastii, inchidere de sinus, operatie cu lambou etc. In mod evident, acordam o atentie deosebita sterilizarii, pregatirii, calitatii anesteziei si a intregului act chirurgical pentru asigurarea unui maximum de cofort pentru pacient.

IMPLANTOLOGIE

Implantul dentar este cea mai buna solutie pentru inlocuirea unui dinte pierdut. El reprezinta o radacina artificiala care se insera, prin procedee chirurgicale in profunzimea osului (maxilar sau mandibular). Este confectionat dintr-un aliaj de titan(material usor, rezistent si perfect biocompatibil). Pe acesta se vor sprijini ulterior lucrarile protetice (coroane, punti, proteze mobile). In cabinetul nostru se insera implante, se asigura si faza protetica si se pot face si alte manopere chirurgicale ajutatoare pentru asigurarea succesului implantului (aditie de os, lifting de sinus)

PROTETICA

O ramura foarte complexa a stomatologiei, protetica insumeaza metodele si tehnicile de refacere a integritatii morfologice si functionale a arcadelor dentare, cu ajutorul coroanelor de invelis, al puntilor, al protezelor mobile partiale sau totale, simple sau scheletate, cu sau fara elemente speciale de mentinere. Ne-am confruntat in decursul experientei noastre clinice cu o cazuistica dificila si variata, de aceea avem pregatirea si mijloacele de a va oferi tratamente de calitate, de a va reda aspectul estetic sifunctionalitatea aparatului dento-maxilar

PEDODONTIE

Lucrul cu copiii cere rabdare si pricepere. Cabinetul Agident ofera servicii de stomatologie chiar si celor mai tineri dintre dvs. Nu exista o limita de varsta pentru a trata problemele dentare. Indiferent ca este vorba despre dinti temporari sau definitive, avem pregatirea, disponibilitatea si materialele necesare pentru a furniza aceste tratamente.

 


 

stomatologieIn graba cotidiana, fiecare dintre noi isi stabileste un set de prioritati, o ordine a obiectivelor sale, pe termen scurt, mediu si lung. Din pacate, in tara noastra, pe aceasta lista, sanatatea se gaseste doar arareori intre primele pozitii, iar cea dentara isi croieste drum si mai greu.

Cu toate acestea, o problema, o afectiune, odata aparuta, nu trece de la sine. Dimpotriva, ramasa netratata, aduce dupa ea consecinte grave. Cu cat intervenim mai tarziu, cu atat tratamentul este mai dificil si mai costisitor. Concluzia este una foarte simpla: sanatatea nu asteapta! Nu poate fi amanata.

Sanatatea are nevoie de supraveghere periodica, de intretinere, de grija permanenta. Aici intervenim noi: va ajutam sa va pastrati sau, dupa caz, sa va redobanditi sanatatea orala si, odata cu ea sa va imbunatatiti si alte aspecte ale vietii: echilibrul mental si emotional, increderea in propriile forte, in succesul personal si profesional.

 

Dintii par niste extensii ale noastre, dar, in realitate, noi suntem cei care atarna de ei.

Avem intre 28 si 32 dar fiecare este important, asa ca haideti sa luptam pentru ei!

 

De ce sa ne alegeti pe noi πŸ™‚

βœ” Va oferim β€œla pachet” o experienta profesionala solida, dar si tinerete, prospetime, potential

βœ” Echipa noastra are pregatirea necesara pentru a oferi intreaga plaja de manopere din sfera sanatatii orale

βœ” Excludem orice compromis in ceea ce priveste sterilizarea instrumentarului si curatenia cabinetului

βœ” Avem o grija deosebita pentru siguranta, confortul si intimitatea pacientilor nostri

βœ” In cabinetul nostru veti constata ca va puteti permite tratamentele de care aveti atata nevoie